Stregkodelæser - Delfi Technologies

Stregkodelæser

Stregkodelæsere og stregkodescannere fra Delfi Technologies er med til at opfylde dine behov for en hurtig og effektiv scanning af stregkoder. En stregkodelæser er et vigtigt arbejdsredskab i mange virksomheders og butikkers daglige arbejde. Når en stregkodelæser bruges hver dag, har det stor betydning, at kvaliteten er i orden, for at skulle klare de daglige knubs. Det er derfor vigtigt, at vælge en stregkodelæser, som passer til det givne miljø. Hos Delfi Technologies dækker vi alt lige fra almindelige stregkodelæser, håndfri scannere, håndscannere / håndholdte scannere og trådløse scannere, on-counter og in-counter stregkodelæser.

  • 1D stregkodelæser

Har du brug for en stregkodelæser til 1D koder? Delfi Technologies kan hjælpe dig - vi har nemlig stregkodelæsere, som kan læse dine 1D koder. Linære eller 1D koder kan scannes / læses med en traditionel laser scanner eller en kamera-baseret image scanner. 

  • 2D stregkodelæser

Hos Delfi Technologies kan du også finde en stregkodelæser til 2D koder (f.eks. QR, Data Matrix, PDF417). Du kan scanne eller læse dine 2D koder med en image scanner. ​

Vores udvalg af  1D og 2D stregkodelæsere dækker laser, USB, bluetooth, trådløs, håndholdt, in-counter, industrielle og meget mere. Tag et kig i vores webshop eller ring til en af vores eksperter, som kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige stregkodelæser til din forretning.

 

Mettiti in contatto

Visita la nostra pagina dei contatti per altre opzioni di contatto.

You must have Javascript enabled to use this form.