Elektroniske hylleetiketter - Breece System - Delfi Technologies

Breece System: Digital kommunikasjon i butikk

Dynamiske løsninger med elektroniske hylleforkanter, storskjermer / digital signage, Cloud programvare og mye mer

Breece System er vår dynamiske løsning for digital kommunikasjon i butikk (in-store communication) og inkluderer markedsledende fullgrafiske elektroniske hylleetiketter og andre digitale kommunikasjonsløsninger for butikk, som vår storskjermsløsning Breece Vision (digital signage) som reduserer kostnader og forbedrer kundeopplevelsen. Uansett om man har behov for Cloud eller Enterprise programvare – vi har løsningen for nettopp deg.

 

Breece System - Vår ESL Platform

Se video

 

 

Et bredt utvalg av bruksområder

Vår dynamiske Breece løsning sammen med vår erfaring med elektroniske hylleforkanter dekker et bredt utvalg av bruksområder. Alt fra tradisjonell dagligvare til apoteker og dør- og romskilting.

Modulene i en Breece løsning

Elektroniske hylleforkanter er kun en av modulene i Breece løsningen. Din digitale kommunikasjonsplattform i butikk kan bestå av følgende elementer:

Elektroniske hylleetiketter

Våre display har høy oppløsning, er helt grafiske og tilgjengelig i opptil tre farger som hjelper deg med å påvirke kjøpsbeslutningen ved hyllekanten ...

Vision 4K

Erstatt papirplakater med storskjermer og styr budskapet på samme måte som med de elektroniske hylleforkantene. Vision 4K er en digital plakat- og prismerkingsløsning hvor man selv styrer innhold og budskap ut på flatskjermer. Løsningen støtter 4K videokvalitet, høyoppløselige bilder, logoer, slideshow, multi-produkt, animerte ikoner m.m

Location Services

Med vår lokasjonstjeneste kan du få en komplett oversikt over plasseringen av alle produktene i din butikk. Gjør det enkelt for butikkmedarbeiderne å finne og plassere produkter – samt med å hjelpe dine kunder å finne produktene de søker.

 

Breece Customer Assist

Tilby kundene utvidet produktinformasjon raskt og øk virksomheten din ytterligere med Breece Customer Assist - en informasjons- og kommunikasjonskanal for en bedre handleopplevelse.

Breece Smart Queuing

With Breece Smart Queuing, you get a Queue Management System where you can service your customers during a difficult period with many restrictions. Breece Smart Queuing enables you yo give your customers an even better experience in the store.

Bruk din egen enhet

Breece Mobile Assist appen lar butikken bruke deres egen mobile enhet eller tablet til å styre Breece løsningen og de elektroniske hylleforkantene direkte ved butikkhyllen. Last ned appen og logg på din Cloud løsning og du er klar.

 

Breece cloud

På 1, 2, 3 er man klar med vår "ut-av boksen" og plug & play Cloud løsning. Med Breece Cloud er din ESL løsning kun et klikk unna og gir deg et brukervennlig styringsverktøy og fleksibiliteten til
å aksessere fra enhver enhet.
 

Se nærmere på Cloud

 

Breece Enterprise

Med Breece Enterprise får man den enterprise arkitektur som ofte er nødvendig i større kjeder, sammen verktøy for sentralisert og samlet utruling og styring av alle installasjoner. I tillegg til å være enkel å administrere lar Breece Enterprise deg sikre produktivitet hvor som helst i organisasjonen.

Se nærmere på Enterprise

 


 

ESL løsningens verdier

Breece System og de elektroniske hylleforkangene tilfører mange verdier til sine brukere. Det er ved butikkhyllene de mest virkningsfulle kjøpspåvirkninger kan gis og flesteparten av kjøpsavgjørelsene gjøres nettopp her. Dra nytte av en elektronisk hylleforkantløsning og lever tilbud og kampanjer enkelt og raskt, hvor som helst og i løpet av sekunder.


 

Hvordan fungerer det?

De elektroniske hylleforkantene og Breece Vision (fleksibel digital signage løsning) skjermer kobles til ditt sentrale ERP / hovedkontor. En trådløs ESL Communicator er alt du trenger for å sende data, med full toveis kommunikkasjon, mellom ditt ERP system og de elektroniske hylleforkantene.


 

BESØK VÅR VIRTUELLE BUTIKK

Koble butikken din til den digitale verdenen. Besøk vår virtuelle butik og utforsk våre Breece-løsninger. I vårt virtuelle apotek får du en 360 ° tur og du kan se våre digitale løsninger med elektroniske hylleetiketter, digital skilting og smart køsystem.


 

Hylleetiketter og antenner fra Displaydata

Breece løsningen inkluderer hylleetiketter og antenner fra Displaydata. Kombinasjonen av Delfis programvare og maskinvaren fra Displaydata, samt dens evne til sømløs integrasjon med eksisterende IT løsninger, gjør Breece platformen til den ledende i markedet. Displaydata is ledende innen design og leveranse av fullgrafiske elektroniske hylleetiketter (ESL) og dynamiske displayløsninger. Displaydata kombinerer strategisk visjon og kommersiell fokus med verdensledende teknisk ekspertise. Displaydata har en teknisk ekspertise innen vitenskapelig ekspertise og produksjon.   

Kontakt oss