Tilpassede ESL løsninger - Breece System

Tilpassede ESL løsninger

Vår totalløsning for elektronisk kommunikasjon, og vår erfaring med elektroniske hylleforkanter, dekker et bredt utvalg av sektorer. Vår ESL løsning er utviklet og designet for å møte individuelle behov i de ulike sektorene. Vi dekker alt fra tradisjonell dagligvarehandel og forbrukerelektronikk, til apotek og kontor- og romskilting der vi leverer målrettede løsninger for de ulike sektorene. Her er noen eksempler på sektorer som drar nytte av våre ESL løsninger:

 

DAGLIGVARE

Nøyaktighet på pris og vareinformasjon, reduksjon i tidsbruk forbundet med hyppige pris- og vareinformasjonsendringer, samt reduksjon av svinn, er eksempler på fordeler med elektronisk varemerking innen dagligvarehandel. Breece System gir deg hurtig, sikker og nøyaktig oppdatering av priser og produktinformasjon..

ELEKTRONIK OG FAGHANDEL

Prissammenligning på nett, høy grad av online konkurranse og bruk av primatching er noen av utfordringene man ser innen forbrukerelektronikk-bransjen. Breece System og elektroniske hylleforkanter bidrar til å forenkle og perfeksjonere omnikanal opplevelsen med synkronisering av produktdata i alle kanaler. 

Apotek

For apotekene er utvidet, oppdatert og korrekt produktinformasjon helt essensielt. Breece System og elektroniske hylleforkanter kan benyttes for å vise den rette informasjonen til rett tid for både ansatte og kunder.

Dør- og romskilting

Lag informative og godt synlige skilt til kontor, møterom og andre rom der relevant dynamisk informasjon og innhold skal vises. Når vår digitale skiltløsning er koblet enten mot din kalender, et system for møteromsreservasjon, eller andre datakilder, vil det automatisk og trådløst oppdatere informasjon på skiltene.

Byggvarehandel

Gi butikkpersonalet adgang til logistikkinformasjon direkte ved hyllene. Er produktet i lager – og om ikke, er den i bestilling? Er den utgått? Finnes alternativer? Enkel tilgjengelighet på informasjon som dette er ofte ønskelig i byggvarehus. Våre elektroniske hylleforkanter lar deg vise akkurat den informasjon man ønsker og har behov for. 

Kosmetikk & Mote

Unngå å bruke timesvis på manuelle prisendringer og gjør det enkelt å holde følge med markedet når prisene endres. Tilby dine kunder den samme prisen og servicen – både i nettbutikk og fysisk butikk. Våre elektroniske hylleforkanter gir deg en god kontroll og overordnet oversikt over din forretning.

Spil & Leker

I et meget konkurranseutsatt marked med økende frekvens på kampanjer som Halloween, Black Friday, o.l., øker presset på å følge med i den stadig raskere endringstakten.
Med elektroniske hylleetiketter er det enkelt å holde kontroll på de nyeste prisene og respondere til konkurrentenes priser og kampanjer.

Buffet signs for restaurants, canteens, conferences etc.

With digital buffet signs at the table, you and your visiting guests will always be up-to-date about the day's menu, allergens and any other messages you want highlighted in the buffet or restaurant - it is only your imagination that sets the limits for your new digital signs.

 

Kontakt oss