Elektroniske hylleetiketter - Delfi Technologies

Markedsledende fullstendig grafiske elektroniske hylleetiketter

Med vår fullgrafiske elektroniske hylleforkantløsning kan man fjernstyre endring av priser, tilbud og kampanjer og utføre endringer i løpet av sekunder – til en butikk eller tusenvis. Med den nyeste displayteknologien EPD (electrophoretic display), redusereres refleksjon og innsynsvinkel er tett opptil en vinkel på hele 180°.

Omnichannel experience with electronic shelf labels -Elektroniske hylleetiketter

Den trådløse ESL communicatoren håndterer 2-veis kommunikasjonen mellom ERP og de elektroniske hylleforkantene som bekrefter tilbake når endringer er utført og gir informasjon som temperatur, batteri spenningsnivå slik at man kan sikre at displayene alltid holder høy kvalitet. Med opsjonen innebygget Bluetooth kan man ikke bare enkelt sikre riktige priser og informasjon på tvers av dine kanaler, men du kan også tilby personlige tilbud gjennom din egen mobil app, basert på en kundes posisjon i butikken. Det er slik en digital kommunikasjonsløsning i butikk bør være. 

Displayene

Selve displayene er høyoppløselige, fullgrafiske og tilgjengelig i opptil tre farger - et godt virkemiddel til påvirke kjøpsavgjørelser ved butikkhyllen. De gir de sterkeste og mest konsistente farger og bilder tilgjengelig og kan brukes i temperaturer fra -25°C til 30°C (egen versjon for bruk i minusgrader).

Viktigste egenskaper for elektroniske hylleetiketter:

  • Fullgrafiske display tilgjengelig i ulike størrelser som kan vise opptil 3 farger.
  • Trådløs 2-veis kommunikasjon bellom ditt system og displayene
  • Lavt strømforbruk - opptil 5 års batterilevetid (utskiftbare batteri gir utvidet levetid)
  • Cloud og Enterprise programvare opsjoner

AURA 29 FREEZER

Chroma red

Chroma yellow

 

Kontakt oss

Besøk vår kontaktside for andre kontaktalternativer

You must have Javascript enabled to use this form.