Digitale prisskilt for vin- og delikatessebutikker – Delfi

Digitale prisskilt til vin- og delikatessen butikker

Delfi Breece System og digitale pris/produktskilt spiller en sentral rolle for å skape en personlig og engasjert opplevelse for kunden – rett i hyllen. De digitale prislappene er den kraftigste salgsinfluenseren, ettersom flertallet av kjøpsbeslutningene tas akkurat der. Derfor bør du dra stor nytte av en dynamisk og digital løsning hvor du raskt og enkelt kan endre kampanjer og priser – på tvers av nettbutikken, din fysiske butikk eller en hel butikkjede.

Markedets ledende fullgrafiske digitale skilt for deg som ønsker å:

  • Endre priser og kampanjer på få sekunder – både på nett i nettbutikken og i fysiske butikker
  • Frigjør personale til kundeservice og andre viktige oppgaver
  • Påvirk kundene og kjøpsbeslutningene direkte i hyllene

Jysk Vin

Når du går inn i Jysk Vin får du fort en følelse av godt humør, medarbeidere som er detaljerte og samtidig klarer å lage en butikk hvor du lett kan tilbringe mye tid. Hos Delfi Technologies forstår vi raskt hvorfor Jysk Vin har mange faste kunder som kommer tilbake igjen og igjen.

Rett blant kvalitetsviner og 1.060 digitale skjermer fra Delfi, blir du møtt av et fast håndtrykk fra Flemming Olsen, direktør og partner i Jysk Vin.

"I Jysk Vin trengte vi en løsning som kunne sørge for at våre tilbud og priser på nett, automatisk ble vist i vår fysiske butikk. Det måtte innføres en ny arbeidsflyt som på alle måter gjorde arbeidshverdagen enklere og mer overkommelig for våre ansatte, men også for våre besøkende kunder,"sier Flemming og fortsetter: "Nå kan jeg sette meg ned og endre priser på nett som også kommer ut automatisk i butikken. Før måtte jeg oppdatere prisene, be personalet gå ut og finne vinen, lage nytt klistremerke og oppdatere det på denne måten. Men fordi vi stadig får nye produkter, priser og tilbud sparer vi hav av tid med denne løsningen, sier Flemming stolt.

Hobro Vinhandel digitaliserer butikken med elektroniske prisskilte

Den lokale vinbutikken i Hobro (Danmark) har eksistert i mer enn 10 år. En vekstreise er i gang, inkludert en full digitalisering av butikken. fra å skive på penn med papir går de over til en fullstendig digital løsning med en komplett oversikt over og tilgang til data om hele vinsortimentet.

Programvaren som styrer de elektroniske prislappene er i skyen og er koblet til data fra butikkens nye kassesystem. På denne måten kan du enkelt og raskt sende ut produkt- og prisinformasjon kontinuerlig til de mer enn 500 forskjellige produktene i hyllene.


 

POPL burger bar

I mai 2022 åpnet POPL offisielt sin nye Takeaway Bottleshop. I den forbindelse fikk de installert Breece digitale prisskilt, som måtte være et blikkfang på sin helt egen måte.

”Drømmen var å gi vår nye Bottleshop et uttrykk som gikk bort fra de vanlige manila-merkene, som oftest brukes i lignende tilfeller. Før åpningen trengte vi derfor en høykvalitetsløsning som kunne fungere sammen med våre egne spesialutvalgte kvalitetsprodukter. Det er viktig for oss å ha et godt blikkfang og en enkel integrering i.” – Kristian Rise, drikkevaresjef.

Integrasjonen ved POPL er laget av Delfi Technologies, slik at ansatte ved POPL raskt kan legge til, slette og endre informasjonen sin på hylleetikettene gjennom et Excel-ark. På denne måten er de besøkende alltid oppdatert om produktets navn, årgang, land og pris. Det hele skjer via en Breece Cloud Plug & Play løsning, hvor POPL har satt opp kun en trådløs antenne i butikken, som er koblet til en internettkontakt – enkelt og greit.

«Da jeg gikk rundt i supermarkedskjeden MENY, der jeg så forsiden av hyllene og fikk ideen om ELS for vår nye Bottleshop, var jeg litt nervøs for om det bare var noe som ble forhandlet og installert for større kjeder. Da jeg heldigvis forhørte meg med Delfi om muligheten, tok det omtrent tre uker før vi fikk implementert våre digitale prisskilt og var klare til åpning av butikken med ønsket blikkfang.”

 

Kontakt oss

Besøk vår kontaktside for andre kontaktalternativer

You must have Javascript enabled to use this form.