Iceland Mat veldig fornøyd med elektronisk etikett løsning - Delfi Technologies

Iceland Mat veldig fornøyd med elektronisk etikett løsning

- Da vi skulle velge elektronisk etikett løsning for våre butikker, var det viktig for oss at vi valgte et system som var enkelt å komme i gang med og som samtidig var brukervennlig og stabilt. I tillegg måtte systemet være integrert med vår ERP /Butikkdata løsning, forteller butikksjef Susanne Jensen. 

- Breece System Cloud fra Delfi ble valgt nettopp pga disse kriteriene. I tillegg trengte vi heller ikke ha noen Core Applience, CBS, Blackbox, PC el.l. i butikkene. Det var heller ikke behov for å ha konsulenter i butikkene før igangkjøring, noe som medførte sparte kostnader for oss.

- Breece System Cloud ESL har gjort butikkdriften utrolig mye lettere for oss i butikkene. Løsningen fra Delfi Technologies er både tidsbesparende og enkel for alle å forstå samt å bruke. Etter opplæring og innføring i løsningen fra en hyggelig konsulent fra Delfi, var vi i stand til å håndtere igangkjøring av løsningen selv.

"Breece System Cloud ESL har gjort butikkdriften utrolig mye lettere for oss i butikkene. Løsningen fra Delfi Technologies er både tidsbesparende og enkel for alle å forstå samt å bruke."
Susanne Jensen, Butikksjef Iceland Asker

- Jeg syns designet på etikettene er lett å se og forstå, og butikken ser ryddig, systematisk og ser fin ut. Endring og oppdatering av priser er gjort med ett tastetrykk fra vår butikkdata løsning. Det er lett for kundene å forstå at det er kampanje på ett produkt, da kampanje prisen endres til rødfarge.

- Tidligere brukte vi mye tid på å bytte papiretiketter, noe som var både tidkrevende og tungvint. Nå etter at vi har fått Breece fra Delfi i butikkene våre, kan vi konsentrere oss mer om kundene og gi en enda bedre service til disse. Prisene oppdaterer seg automatisk på etikettene, og dette fungerer optimalt for oss.

- Kundeservice hos Delfi er raskt på ballen om det er noe, og jeg er generelt veldig fornøyd med samarbeidet. Vi i Iceland Mat er veldig fornøyd med løsningen fra Delfi Technologies, avslutter Susanne Jensen. 

 

Kontakt oss

Besøk vår kontaktside for andre kontaktalternativer

You must have Javascript enabled to use this form.