Digitale prislapper styrker grønn profil i vinbutikken - Delfi

VestVin: Digitale prislapper styrker grønn profil i vinbutikk

I en tid med økende konkurranse i detaljhandelen er det nødvendig for butikkene å finne nye innovative måter å tiltrekke seg og beholde kunder på. VestVin, en helt ny og moderne vinbutikk som ligger i Skive, Danmark, har funnet oppskriften ved blant annet å implementere digitale prislapper fra Delfi Technologies.

På VestVin i Skive finner du et helt nytt vinsupermarked på 400 kvadratmeter med en grønn profil. I butikkens helt nybygde lokaler finner du også - i tillegg til mange utsøkte viner - et gulv laget av 66 000 små endestykker av restved fra vindusproduksjon. Selv vinreolene er spesialdesignet og produsert av restved for VestVin.

En drøm som kom i oppfyllelse

For Palle Strande, som tidligere har vært butikksjef i mer enn 20 år, var det en drøm som endelig gikk i oppfyllelse. Hans store lidenskap og hobby er vin, og nå var det på tide å åpne VestVin, sammen med sin tidligere assisterende leder, Sonny Hornstrup.

I forbindelse med åpningen av butikken i Skive ble det besluttet å installere digitale prislapper fra Delfi Technologies. Ved å bruke digitale skjermer kan VestVin vise priser og kampanjer i sanntid. Dette betyr at butikken ikke trenger å bruke tid på å skrive ut og sette opp papirskilt manuelt. På denne måten kan VestVin oppdatere prisene i butikken raskere, og kunden vil alltid se riktig pris, som også er den samme prisen i kassen.

"Vi valgte å installere digitale prislapper i butikken for å raskt kunne endre prisene på tilbud og kampanjer, og samtidig kunne synliggjøre våre gode tilbud i en klar rød farge i sanntid."
sier Palle Strande, eier av VestVin i Skive.

Snart åpner VestVin også en nettbutikk med nettbutikk. Derfor er det ekstra fornuftig å ha de digitale prislappene knyttet til den fysiske butikken, slik at prisene er de samme både online og offline.

- Vi valgte å installere digitale prislapper i butikken for å raskt kunne endre prisene på tilbud og kampanjer, og samtidig kunne synliggjøre våre gode tilbud i en klar rød farge i sanntid, sier Palle Strande, eier av VestVin i Skive.

De gode tilbudene må være på display

De digitale prislappene fremhever tilbud i rødt, slik at kunden ikke er i tvil om at det er en rabatt tilgjengelig. Denne forbedrede produktinformasjonen gjør det enklere for kundene å ta innkjøpsbeslutninger på stedet.

Butikken kan designe prislappene for å vise spesialtilbud, rabatter eller arrangementer. Det bidrar til å tiltrekke kundenes oppmerksomhet og skaper en følelse av eksklusivitet og fordel ved å handle hos VestVin. Denne formen for dynamisk markedsføring har vært et spesielt effektivt verktøy og har bidratt til økt salg.

Forskjellige størrelser på merkelappene

I butikken hos VestVin finner du digitale prislapper i ulike størrelser. Det er de mindre skiltene, som først og fremst er plassert på hyller i nærheten av sjokolade og andre delikatesseprodukter, og så er det de litt større. De store skiltene er festet til de store vinstativene, hvor de også er utstyrt med et A4-skilt. A4-etiketten beskriver vinen mer i dybden med ulike beskrivelser, lenker til mat, ulike utmerkelser og lignende.

På den digitale prislappen kan du se prisen for 1 flaske og for 6 flasker. Alt dette i stor og tydelig skrift med rød bakgrunn, slik at kunden ikke er i tvil om prisen.

De digitale prismerkene kobles til en antenne som sender ut produktinformasjon til skiltene så snart en pris eller informasjon endres i ERP-systemet. Alt er koblet til en cloud-server, som bare krever at man har Internett-tilkobling for at antennen skal fungere.

Om VestVin

Hos VestVin går det ikke på kompromiss med kvaliteten på produktene. Du vil finne et nøye utvalgt utvalg av de beste vinene og brennevinene fra hele verden for en unik og autentisk smaksopplevelse. Hold et øye med nettstedet deres, hvor du snart kan finne den nye nettbutikken deres. VestVin ser frem til å ønske deg velkommen og dele sin lidenskap for vin og brennevin med deg.

 

Kontakt oss

Besøk vår kontaktside for andre kontaktalternativer

You must have Javascript enabled to use this form.