Delfi Technologies har indgået nyt samarbejde med FlexPOS

Delfi har indgået samarbejde med FlexPOS

Prisskilte til alle områder

Vores elektroniske prisskilte er i høj opløsning og har de klareste og mest ensartede farver, der er tilgængelige på markedet. Man kan få prisskiltene i mange forskellige størrelser og med tre farver - sort/hvid, rød/sort/hvid og gul/sort/hvid. Man kan nemt styre budskaber og lave sit eget design på prisskiltene. 

De elektroniske hyldeforkanter har en stor dækning og kræver typisk blot én trådløs antenne. Skiltene har desuden udskiftlige batterier og en lang levetid (typisk 5 år med op til 5 opdateringer om dagen), og derved et lavt strømforbrug - og helt uden brug af et ledningsnet. Det eneste det kræver for at komme igang, er en internetforbindelse og en trådløs antenne.

Da skiltene kan anvendes fra -25 grader (freezer version) og op til 30 grader, kan de anvendes i mange forskellige butikker og miljøer. Det er derfor en meget effektiv måde at holde butikkens priser og informationer helt up-to-date, og undgå misforståelser med forkert skiltning.

 

Mere end 2.100 butikker og over 11 mio. elektroniske hyldeforkanter installeret.

 

I dag anvender mere end 2.100 butikker i Europa løsningen fra Delfi Technologies med mere end 11 mio. elektroniske hyldeforkanter installeret.

 

Ta kontakt

Besök vår kontaktsida för andra kontaktalternativ

You must have Javascript enabled to use this form.