Delfi har indgået samarbejde med FlexPOS

Delfi har indgået samarbejde med FlexPOS

Som noget nyt kan Delfi Technologies tilbyde integration af Breece-løsning med elektroniske hyldeforkanter og Breece-løsning til FlexPOS.

Hvad er FlexPOS?

FlexPOS er et brugervenligt alt-i-et kassesoftware til dit kasseaparat. Navnet ‘FlexPOS’ er en samensætning af ordene “flexibility” og “Point-Of-Sale“, som netop beskriver hvad FlexPOS står for – fleksibel point-of-sale kassesoftware. FlexPOS er hardware uafhængig og kan installeres på et hav af forskellige enheder.

I dag har FlexPOS udviklet sig til at være blandt de bedste POS-løsninger i Danmark. Kort og godt kan man sige, at FlexPOS er dén softwareløsning, som forvandler en kombination af hardware (touch computerstregkodescannerbonprinter mm.) til det velfungerende kassesystem, man i dag ser i en lang række af butikker landet over.

Med integrationen fra de elektroniske hyldeforkanter til FlexPOS kan man styre alt fra BackOffice. Her har man sine priser og varedata, og uanset om man har integration til økonomisystem eller webshop, så er det priserne fra BackOffice, som de elektroniske prisskilte viser. Det er en smart tilføjelse til systemet, som gør det nemt at vise de korrekte priser og varedata.

Nem opsætning

Måden man får sine varer til at snakke sammen med hyldeforkanterne, foregår ved at man scanner varens stregkode med sin telefon eller en håndterminal. På sin telefon eller håndterminal installerer man blot vores app Breece Go, som kan downloades i Google Play Butik til Android enheder, eller i iTunes til iOS enheder.

Når varen er scannet, scanner man blot prisskiltet, og herefter bliver de to sammenkoblet, således vil pris og information på varen også stå på det elektroniske prisskilt. Næste gang priser eller varedata ændres i BackOffice, opdateres de elektroniske prisskilte automatisk med de nye informationer.

FlexPOS bruges hver dag af mere end 1200+ forskellige butikker i mange forskellige brancher.

Du kan også få lavet en integration til din webshop, så du kan få dit kassesystem til at snakke sammen med din webshop. Når du har en integration mellem din webshop og FlexPOS, kan systemerne udveksle informationer omkring produkter, priser og antal på lager mm. Det giver rigtig god mening hvis du både har en webshop og fysiske butikker.

Styrk din forretning med Delfi Technologies

Nysgerrig på mere?
Kontakt os i dag, så vender vi retur til dig. 
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.