Våre løsninger - Delfi Technologies

Vårt utvalg av løsninger

La oss hjelpe deg med å identifisere den løsningen du trenger for å drive virksomheten smartere og maksimere lønnsomheten. Fra A til Å gir vårt utvalg av løsninger – med den rette kombinasjonen av maskinvare, programvare og tjenester – innovasjon og optimalisering og verdiskapning for våre kunder.

Oppdag vår innovative løsningsportefølje og finne ut hvorfor en Delfi-løsning har det som trengs for å ligge i forkant av teknologiutviklingen i et marked som er i stadig endring og hvor nye trender oppstår hele tiden.

Våre løsninger er samlet i disse 4 kategoriene: Elektroniske hylleetiketter, håndholdte terminaler, POS-løsninger og utskriftsløsninger. Bli inspirert her: 

 


 

Breece System

delfi.com

 

Breece System er en dynamisk løsning for butikkommunikasjon som driver ulike medier I butikken. Vår dynamiske løsningsportefølje med elektroniske hylleetiketter og vision-løsningen for å administrere tv-er i butikken øker lønnsomheten og skaper en bedre kundeopplevelse.

 


 

Håndterminalløsninger

delfi.com

 

Våre strekkodeløsninger, som er knyttet til håndterminalene våre, er et resultat av mer enn 30 års erfaring. Opp gjennom årene har vi oppfylt mange av optimaliseringsbehovene kundene våre har hatt når det gjelder lager- og arbeidsprosesser. 

 


 

POS-løsninger

delfi.com

 

Gi kundene dine den beste kjøperopplevelsen ved å velge den optimale kasse- eller POS-løsningen. En enkel og robust POS-løsning er avgjørende for enhver bedrift. 

 


 

Utskriftsløsninger

delfi.com

 

Vi tilbyr et bredt spekter av utskriftsløsninger, enten det er stor plakatutskrift eller etikettutskrift – vi har all maskinvaren og programvaren som dekker dine behov.

 

 

 

 

Kontakt oss

Besøk vår kontaktside for andre kontaktalternativer

You must have Javascript enabled to use this form.