Region Sjælland styrker patientsikkerheden

Region Sjælland styrker patientsikkerheden

Region Sjælland implementerer ny softwareløsning, som skal hjælpe personalet på regionens sygehuse med at optimere patientidentifikationen.

Med fokus på digital patientidentifikation og mulighederne heri, har Region Sjælland investeret i ny central softwareløsning til regionens sygehuse. Målet er, at styrke og sikre patientsikkerheden samtidig med, at lette arbejdet for personalet.

Softwareløsningen, Delfi EasyScan, er udviklet af Delfi Technologies og består af stregkode software, håndscannere og armbåndsprintere. Det er en central stregkodeløsning, som giver nye teknologiske muligheder og samler forskellige arbejdsfunktioner i én løsning. Nye håndscannere skal blandt andet være med til at forkorte arbejdsprocesser og skabe bedre overblik.

Arbejdsmæssige- og teknologiske muligheder

Projektet med Region Sjælland startede i 2015 på baggrund af et ønske om, at digitalisere patient identifikationsprocessen og mulighederne heri. Siden har projektet udviklet sig til, at omfatte andre områder, da man blev opmærksom på de teknologiske og digitale muligheder med den nye softwareløsning.

Henrik Bang, healthcare konsulent hos Delfi Technologies peger på, at der er forskellige kvalitetsgevinster i sigte, for Region Sjællands sygehuse.

– Det handler i bund og grund om kvalitetsgevinster rent arbejdsmæssigt, men også teknologisk. En række forskellige funktioner og arbejdsprocesser er blevet samlet i én central softwareløsning, som også inkluderer håndscannere og printere til patientarmbånd. Det giver nogle helt nye muligheder og er samtidig en økonomisk fordel, fortæller Henrik Bang.

Om Delfi EasyScan

Delfi EasyScan er implementeret på alle Region Sjællands sygehuse. Der er i alt 3.300 installationer. Derudover er der igangværende projekter med andre regioner i Danmark. Delfi EasyScan anvendes ved flere arbejdsprocesser på sygehusene såsom registrering af CPR-nummer fra sundhedskort, scanning af patientarmbånd, kvittering ved opsætning af blodprodukter, match ved A-punktur, kvittering for brug af sterilvarer, implantater samt kvit­tering for prøver og direkte link til dokumenter og programmer via QR kode.

Styrk din forretning med Delfi Technologies

Nysgerrig på mere?
Kontakt os i dag, så vender vi retur til dig. 
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.