Digitale dør- og romskilt - Delfi Technologies

Digitale dør- og romskilt: Få organiserte møterom

Bruk av elekroniske dør- og romskilter gir en enkel måte å håndtere møteromsbooking på, samt å vise oppdatert statusinformasjon i sanntid. Tilkoblet en kalender, et møteromsreservasjonssystem eller annen datakilde vil skiltene automatisk oppdateres via et trådløst nettverk. Løsningen er perfekt for kontorer, møterom, skoler og universiteter, sykehus, leilighetsbygg, personaldørskilt osv.

Fordelene ved bruk av digital dør og romskilt:

  • Oppdatert informasjon om møterom, konferanserom og dørskilt
  • Personale og gjester finner enkelt frem 
  • Rask og elegant installasjon med enkle monteringsopsjoner
  • Trådløs overføring med lavt effektforbruk

 


 

Trådløse elektroniske dørskilt - ingen kabelinstallasjon nødvendig

Få kontroll på dine møte- og konferanserom med elektroniske dørskilt. Den trådløse elektroniske skiltløsningen kommuniserer via en 2-veis trådløs radiooverføring som ikke påvirkes av andre trådløse radiosystemer.

Løsningen krever ingen kabling, de elektroniske skiltene, med sitt strømlinjeformede design, er perfekte for montering direkte på dører, vegger, eller på glass og andre overflater. Skiltene kan vise all type informasjon og hjelper ansatte og besøkende med å finne riktig møterom, konferanserom, kontor, eller et hvilket som helst rom der et skilt er nødvendig. 

En digital skiltløsning består av:

  • Elektroniske skilt
  • Trådløs RF Communicator antenne
  • Programvare abbonement for romskiltløsning og plug and play installasjon med Breece Cloud

De elektroniske skiltene har utskiftbare batterier og lang batterilevetid.

Standard integrasjonstyper

Den digitale rom- og kontorskiltløsningen tilbyr standard integrasjoner mot din kalender, som gjør det mulig å oppdatere skiltene ved bare å opprette en hendelse i kalenderen.


 

Vi hjelper deg å organisere møte- og konferanserommene

Synliggjør dine omgivelser og ressurser med vår dynamiske dør- og romskiltløsning. Vi hjelper deg å organisere og identifisere møterom og områder med nøyaktig sanntidsinformasjon og gjør det enklere for dine ansatte og gjester å finne frem. Vi gir deg den dynamiske skiltløsningen du trenger som samtidig legger en profesjonell touch på dine møte- og konferanserom, eller et hvilket som helst rom eller område der skilting er nødvendig.


 

Plug & play installasjon av digitale romskilt

1, 2, 3 og du er klar til å ta løsnigen I bruk med vår plug & play Cloud løsning. Breece Cloud er kun et klikk unna og tilbyr enkelt styringsverktøy og fleksibel adgang til dine data og applikasjoner fra enhver enhet.

 

Kontakt oss