Delfi Technologies og Zebra er partnere på print

Delfi Technologies og Zebra er partnere på print

Zebra og Delfi Technologies har et stærkt partnerskab når det gælder løsninger til kunder indenfor detail, sundhedsvæsnet, lager og logistik. I målet om at forstærke det partnerskab har man valgt at øge fokus på løsninger hvori Zebras printere indgår. Det betyder, at når der skal printes på lageret, i butikken, på togstationen, i apoteket eller i den lokale biograf, så er det ofte en Zebra printer der levere label dokumentationen – en uundværlig del af den totale løsning som Delfi Technologies leverer.

Når den førende producent inden for printere og tilhørende hardware går sammen med markeds førende inden for stregkode – og software løsninger, så er det til stor gavn for kunderne. Det betyder blandt andet, at kunden reelt kun skal have fokus på processen og implementeringen, fordi de kan stole på, at de elementer som indgår i løsningen står Delfi Technologies fuldt indenfor.

–  Når partnere, som er skarpe på hver sit felt går sammen, så er det et kæmpe plus for kunderne. Når vi vælger at styrke fokus på løsninger hvori Zebras printere indgår, er det naturligvis fordi, at printeren ofte er en uundværlig del af den samlede løsning. Oplevelsen er desuden at Zebras printere lever op til deres ry om at være et kvalitetsprodukt, der løser alle slags printeropgaver, fastslår Sten Johansen, der er divisionsdirektør i Delfi Technologies.

Perfekt match
Zebra har printere til alle formål og behov, så det giver naturligvis flere valgmuligheder i sammensætningen af en løsning. Delfi Technologies og Zebra har ydermere samme fokus når det gælder brancher. Begge virksomheder arbejder med brancher som detailhandlen, sundhedsvæsnet samt lager og logistik.

– Det er klart, at skal man vinde et marked, så skal man alliere sig med partnere, der ligesom en selv leverer produkter af høj kvalitet og har samme kunde-/branchefokus. Vores produktsortiment matcher Delfi Technologies softwareløsninger perfekt og det samme gælder det for branchevalg. Vi er glade for, at vi kan styrke fokus på vores printere, som er populære på nævnte markeder, fortæller Anders Juul, der er Channel Manager for Danmark & Island.

Ovenpå et rekordår i 2016 for salg af løsninger lader til at succesen fortsætter. Delfi Technologies vandt tidligere på året udbuddet ’Sikker Patientidentifikation’ i Region Sjælland og i den løsning er også Zebras printer en central del. Printeren printer patientarmbånd ud fra den data softwaren, som er udviklet af Delfi Technologies, levere. Løsningen er pt. ved at blive implementeret på regionens sygehuse.

Delfi Technologies udviklinger softwareløsninger med udgangspunkt i stregkodeteknologi. Virksomheden har kontorer i Sverige, Norge, Tyskland, Italien og Vietnam. Delfi Technologies sælger løsninger i forbindelse med vareregistrering og elektroniske hyldeforkanter til detail-, lager & Logistik branchen samt sundhedsvæsnet. Delfi Technologies beskæftiger over 100 medarbejder, hvoraf knap halvdelen sidder på hovedkontoret i Køge.

Styrk din forretning med Delfi Technologies

Nysgerrig på mere?
Kontakt os i dag, så vender vi retur til dig. 
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.