Delfi Technologies indgår aftale med A-apoteket kæden om digitale prisskilte

Delfi Technologies indgår aftale med A-Apoteket kæden om digitale prisskilte

En ny æra af digital skiltning indledes, da Delfi Technologies har indgået aftale med A-apoteket kæden om implementeringen af digitale prisskilte. Dette partnerskab skal gøre det lettere for danske apoteker at håndtere skiltning og prissætning.

Øget effektivitet og fleksibilitet:

Før skiftet til Delfi Technologies’ digitale prisskilte, blev personalet på apotekerne udfordret af en tidskrævende proces med at tilknytte produkter til skilte. Med den nye løsning kan dette nu gøres direkte ved hylden ved hjælp af en simpel app. Dette frigiver værdifuld tid, som nu kan anvendes til at forbedre kundeservice og fokusere på andre vigtige opgaver i apoteket.

Forbedrede kampagnemuligheder:

Den digitale skiltning åbner også dørene for mere effektive kampagner og tilbud. Tidligere var det nødvendigt at påsætte separate papskilte, men med Delfi Technologies’ løsning kan kampagner og tilbud nu fremhæves direkte på skiltene, hvilket giver en mere elegant præsentation og automatiserede opdateringer af tilbudspriser.

Overholdelse af lovgivning og bæredygtighed:

Med den dynamiske løsning fra Delfi Technologies behøver apoteker ikke længere bekymre sig om at overholde lovgivningen vedrørende skiltning. Løsningen tillader en fleksibel tilpasning af skiltenes layout og viser nødvendig information som enhedspriser, mærkning med f.eks. kosttilskud og medicinsk udstyr direkte på skiltene, hvilket reducerer behovet for manuel udskiftning af skilte og bidrager til bæredygtighed ved at mindske papirforbruget.

Cloud-baseret drift:

Den nye løsning er cloud-baseret, hvilket eliminerer behovet for en lokal server og gør styringen af skiltene nem og intuitiv med blot en internetforbindelse og en antenne.

A-apoteket kæden ser frem til at forbedre kundeoplevelsen og effektiviteten på tværs af deres medlemmer med dette spændende samarbejde med Delfi Technologies.

Læs mere om de apoteker, som allerede er i gang

Charlottenlund Apotek har valgt ny leverandør af digitale prisskilte

Digitale prisskilte har været anvendt gennem en lang årrække blandt de danske apoteker. Men en beslutning om at udskifte en tidligere løsning med nye digitale prisskilte fra Delfi Technologies, har givet nye fordele og flere muligheder hos Charlottenlund Apotek.

Ny digital skiltning har forbedret hverdagen hos Aalborg Vejgaard Apotek

Aalborg Vejgaard Apotek har udskiftet deres tidligere digitale prisskilte med en helt ny og moderne løsning fra Delfi Technologies. En opgradering, der udover en årlig besparelse på op til 60.000 kroner, også medfører en langt større fleksibilitet og nye muligheder i den daglige drift.

Lokalt apotek styrker kundekontakten gennem digitale prisskilte

Fønix Apoteket Uldum, der er en del af A-apoteket, har automatiseret tidskrævende opgaver med digitale prisskilte fra Delfi Technologies for at få mere tid til at pleje kundekontakten og muligheden for at tilbyde personlig service.

Ønsker du at vide mere?


Kontakt vores kollega Kim Holst Hansen, som er A-apotekets primære kontakt hos Delfi Technologies.

Kim vil med glæde tage jer med på rejsen mod en nemmere hverdag og en bedre oplevelse for jeres kunder.

Telefon

+45 28 19 65 63