Esso Deli de Luca forbedrer kundeoplevelsen med digitale skilte - Esso Deli de Luca forbedrer kundeoplevelsen med digitale skilte - Delfi Technologies

Esso Deli de Luca forbedrer kundeoplevelsen med digitale skilte

Gode mat- og drikkeopplevelser er det viktigste for Esso Deli de Luca, som har valgt å installere Breece System med elektroniske hylleetiketter fra Delfi Technologies for å spare tid, for i stedet kan brukes til å levere flere kvalitetsopplevelser til kundene.

I Norges populære delikatessekjede, Deli de Luca, finner du ekstraordinære mat- og drikkeopplevelser i butikkenes store sortiment, som består av både lokale produkter og utenlandske spesialiteter.

Plassert i tilknytning til flere velplasserte Esso-bensinstasjoner over hele landet, er Deli de Luca-butikkenes konsept spesielt rettet mot de på farten, med fokus på å sikre god og konsekvent kvalitet i alle butikker.

"Det er blitt enklere å drive butikk. Med de elektroniske hyllekantene kan vi spare tid. Verdifull tid, som vi i stedet kan bruke til å levere en bedre service og kvalitet til våre kunder."
Tommy Hagen, daglig leder, Esso Deli de Luca Nyborg

Hos Esso Deli de Luca i Nyborg (Bergen) ønsket Tommy Hagen, som er daglig leder, å spare tid på administrative butikkoppgaver - spesielt i forbindelse med prisendringer, tilbud, vareendringer mv.

- Det viktigste for oss er kundene. Vi bruker tid og krefter på å sikre god kvalitet, sier Tommy Hagen.

Det er blitt enklere å drive butikk

For å få mer tid til å levere flere kvalitetsopplevelser i butikken, var Tommy derfor på jakt etter en løsning med elektroniske hylleetiketter (ESL), hvor valget falt på Breece System fra Delfi Technologies.

- Det er blitt enklere å drive butikk. Med de elektroniske hyllekantene kan vi spare tid. Verdifull tid, som vi i stedet kan bruke til å levere en bedre service og kvalitet til våre kunder, sier Tommy Hagen.

Esso Deli de Luca forbedrer kundeoplevelsen med digitale skilte

Med Breece-systemet kan Esso Deli de Luca og andre bensinstasjoner bruke de digitale skiltene til å håndtere prisendringer i butikken, kampanjeendringer, produktoppdateringer osv. Alt i alt en stor del av de daglige butikkoppgavene, som nå utføres ved hjelp av et enkelt klikk.

I dag er Breece ESL-løsningen fra Delfi Technologies installert i et bredt spekter av sektorer, mer enn 3.000 lokasjoner og totalt mer enn 13 millioner installerte etiketter.

Om Deli De Luca

Deli de Luca har siden 2003 bidratt til bedre mat- og drikkeopplevelser på farten. Butikkene står på hver dag for å levere den kjente Deli-kvaliteten og Norges beste utvalg av produkter fra hele verden. Du finner Deli de Luca i Viken, Nordland, Vestfold og Telemark, Innlandet, Agder, Trøndelag, Rogaland, Troms og Finnmark, Møre og Romsdal, Vestland og Oslo.

 

Kontakt oss

Besøk vår kontaktside for andre kontaktalternativer

You must have Javascript enabled to use this form.