Digitale prislapper er en suksess hos Pixizoo - Delfi Technologies

Pixizoo: Digitale prislapper er en suksess blant baby- og barnetilbehør

Online fenomenet Pixizoo er kommet for å bli. Et nytt tilskudd med kapital og nye initiativer vil kunne sørge for at selskapet når sitt ambisiøse vekstmål på 20 prosent årlig, blant annet takket være digitale prislapper fra Delfi Technologies i det nye showrommet nær Aarhus (Danmark), som har blitt forvandlet til et shopping-mekka for foreldre med små barn.

Dersom du har en unge i Danmark, kjenner du til Pixizoo. Pixizoo har de siste årene vist seg å være en stor aktør innenfor e-kommers bransjen som en selger av alt innenfor baby og barne-tilbehør.

I tråd med selskapets utvikling er også virksomhetens format og plassering endret. Pixizoo startet som butikk i Tilst (Danmark), deretter gikk selskapet over til nettbutikk og har siden blitt omdannet til en hybrid butikk, som ikke bare har nettbutikk, men et showrom og nå også en fysisk butikk i Skejby ved Aarhus N. Investeringen i nytt lager og utvidelse fra showroom til butikk har hatt til en positiv effejt - både internt og for kundene.

I butikken er det mulig for Pixizoo å møte og hjelpe kunder med kjøp av barnevogner, bilseter eller andre produkter som krever ekstra veiledning. En god service, et bredt spekter og lave priser er en del av selskapets DNA. Pixizoo bryr seg om den gode kundeopplevelsen, som har blitt løftet til et helt nytt nivå ved å bruke digitale prislapper fra Delfi Technologies.

Digitale prislapper er uunnværlige

Siden butikken ligger i samme rom som selskapets store lager, er det mulig å tilby et stort utvalg fra mer enn 200 leverandører, selv om varene ikke fysisk er å finne på hyllene i butikken. Ved «Klikk og hent»-funksjonen kan kunder bestille i nettbutikken - og hente varene i butikken bare 10 minutter etter at bestillingen er lagt inn. Sortimentet i butikken endres ofte etter sesong og trender. Dette er grunnen til at det har vært populært med innføring av digitale prislapper fra Delfi Technologies på varer i butikken.

"De digitale prislappene er uunnværlige for oss her i butikken. Fordi alle våre produkter og priser er knyttet til vår nettbutikk – og prisene må være de samme her. All data kommer direkte fra nettbutikken"
Helle Eisenreich Steen, Butikksjef i Pixizoo

- De digitale prislappene er uunnværlige for oss her i butikken. Fordi alle våre produkter og priser er knyttet til vår nettbutikk – og prisene må være de samme her. All data kommer direkte fra nettbutikken, så vi trenger ikke engang bruke tid på å endre priser eller bytte papirskilt nå som vi har denne nye løsningen, sier Helle Eisenreich Steen, butikksjef i Pixizoo.

Kundene har også bedre oversikt over tilbud

Hos Pixizoo liker kundene også den nye løsningen, fordi kunder er prisbevisste, og ønsker å dra nytte av gode tilbud. Pixizoo tilbyr også prismatching, noe som betyr at kundene kan få en vare til samme pris hvis den finnes billigere andre steder.

Skiltene, som Pixizoo har i forskjellige størrelser, er festet med en magnet direkte til hyllen, derfor er det ikke nødvendig å sette opp skinner. Selve skiltene drives av en programvare fra Delfi Technologies, som ligger i skyen. Data overføres til skiltene via en trådløs antenne i løpet av sekunder når det er prisendringer i systemet.

Tilknytningen mellom elementer og skilt håndteres enkelt via Delfi-appen, som de ansatte bruker på smarttelefonene sine. Appen fungerer ved først å skanne etikettens strekkode og deretter produktets strekkode. Etter dette trenger ikke personalet å gjøre noe annet manuelt arbeid, og fremtidige prisoppdateringer, fremheving av tilbud osv. oppdateres automatisk.

Om Pixizoo

Pixizoo er etablert i et samarbeid mellom brødrene Karl Mark og Jesper Mark og deres gode venn Anders Kobberup. Ideen til Pixizoo oppstod da foreldrerollen fikk Jesper til å innse at virksomheten til baby- og barneutstyr kunne forbedres. Selv om 95% av selskapets inntekter i dag stammer fra internettrelaterte inntekter, er ikke Pixizoo bare en forhandler av utstyr for barnefamilier. Pixizoo streber også etter å være et inspirerende selskap der blant annet foreldre kan finne inspirasjon til interiørdesign og aktiviteter, guider for produktvedlikehold, pakkelister og kunnskap om livet som (fremtidige) småbarnsforeldre. Alt på tvers av Pixizoos fysiske og digitale salgskanaler som butikker, nettbutikker, bloggunivers og sosiale medier.


Om Delfi Technologies

Delfi Technologies er et europeisk IT-selskap som utvikler og selger strekkodeløsninger i forbindelse med produktregistrering og elektroniske hylleetiketter for detaljhandel, lager og logistikk, og ikke minst helsevesenet. Delfi Technologies har vokst betydelig de siste årene og har i dag kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Italia og Vietnam. Selskapet har mer enn 100 ansatte.

 

Kontakt oss

Besøk vår kontaktside for andre kontaktalternativer

You must have Javascript enabled to use this form.